söndag, juni 10, 2007

Huset

Yes. Vi bor i hus och vi har svårt att tro det. Det är lite som att vara nykär. Man hoppas att det inte ska ta slut och det tar all ens tid. Vårt hus är mycket större inuti än utanpå och ur vissa vinklar ser det ut som en liten sportstuga med max två små sovrum, ett litet kök och ett litet vardagsrum. Typ 2 av tre som ser huset utgår ifrån att vi ska sätta vanligt hustak på det. Just nu vill jag inte ändra på någonting eftersom det det ser ut som det gör. Vet inte ens om man kan få dit en altan utan att ändra på intrycket. Men, vi har förstås ett antal små och stora idéer på vad vi vill göra. Bilderna nedan går att se i större format med ett litet klick.



Hörntomt. Björkar. Syrener. Rött hus med vita knutar. Den här bilden skulle kunna vara från åtminstone de tre senaste årtiondena.



Tujor heter träden som kantar ingången. Vi har tre dörrat på framsidan: till tvättstuga, hall och vardagsrum. Bordet ligger och hoppas att det ska torka.



Lånad Volvo. Fler träd och en uteplats mellan buskarna och huset.



Jag har just kört födelsadagshäcksaxen för första gången. Buskarna längre bort är bärbuskar. I långtidsplanen ingår att flytta dem och ha uteplats med morgonsol utanför köket.
Livet bakom tujorna. Kvinnan på bilden ska snart äta kvällsmat med sin sambo. Notera att det finns tre trappor för att komma in i huset.

Etiketter: , , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej storebror! Vilket himla mysigt hus ni har fått, verkligen! Trägården är ju verkligen superfin... Ska passa på å tacka för födelsedagspresenten! =) TACK! Den vita tröjan luktar illa nu, för jag har haft den i flera dagar... Har tänkt ringa dig, men det har inte riktigt funkat med tider och så... Hör av mig inom några dagar! Massa kramar /Emil

12 juni, 2007 00:14  
Blogger Jon Söder said...

Hoppas du hunnit byta kalsonger i alla fall.

12 juni, 2007 01:00  

Skicka en kommentar

<< Home