söndag, november 05, 2006

Hoppsan

Ett blogginlägg har försvunnit utan att jag själv har tagit bort det. Det var där nyss, men nu är det borta. Jag vet inte var det har tagit vägen. Det var inlägget före kryddhyllan och efter européinlägget. Jag minns inte riktigt vad det handlade om. Om det är någon som gör det så kan ni gärna berätta. Annars var det kanske bara tråkigt och oviktigt. Nu ska jag på Rusta och köpa juljunk att ta med till Funäsdalen.

Etiketter: ,

5 Comments:

Blogger Carina Starkström said...

Jag minns ett inlägg om att ta på spenderarbyxorna, äta pepparkakor med föräldrar, sova middag och andra lördagseftermiddagsaktiviteter.

05 november, 2006 19:42  
Anonymous Anonym said...

Hmm...det ligger ju här:
http://jonsoder.blogspot.com/2006/11/spenderbyxor-och-telemark.html

Frågan är varför det inte syns på startsidan.

08 november, 2006 01:35  
Blogger Henrik P said...

Och inte kan man kommentera det heller. Gör det här istället:

Ja, jag insåg samma sak, att det var ganska så väldigt svårt att hitta ett par begnade telispjäxor, och som dessutom skulle sitta perfekt. Jag har kommit skapligt nära nu, så jag anser mig nöjd.
Hur länge har du åkt telemark? Ska du på kursen 1 dec? Vilken anläggning åker du helst på? Åker Petra också? Ska vi sticka iväg och åka någon gång i vinter? Ska jag ställa en till fråga, bara för sakens skull?

13 november, 2006 12:56  
Blogger Jon Söder said...

A: Sen 1994 men som regel bara en halvdag per år eftersom jag bott i Östergötland
B: Nej. Styrelsemöte i Stockholm.
C: Billigt och bra. Bydalen ligger ju mindre långt bort. Almåsa har jag inte provat. Funäsdalsområdet ligger bra till i förhållande till jobbet och lägenheten där. Björnrike är favoriten ur ett Svegsperspektiv. Vemdalsskalet har jag inte besökt sen de byggde ut.
C: Ja.
D: Varför inte?
E: Varför inte?

13 november, 2006 13:05  
Blogger Henrik P said...

Låter fint! Jag gillar också Bydalen.
Då säger vi så.

13 november, 2006 20:46  

Skicka en kommentar

<< Home