måndag, oktober 08, 2007

En lång kväll och en blåsig dag

Det blev en lång kväll och jag kan inte skriva mer om det för jag har tystnadsplikt och vet inte var gränsen går. Men jag blev inkallad till jobbet vid elvasnåret igårkväll och kom ham vid halvtiotiden på förmiddagen.

Petra gör sin första dag på nya jobbet idag. Hon är anställd som specialist i pedagogik och ska utbilda de på Skatteverket som utbildar Skatteverkets anställda i lagar och regler och vad det nu kan vara. Hon ska utbilda i att utbilda.

Vi flyttar perenner, använder kompostjord och komposterar annat och det börjar bli dags för mig att ta tag i dagen och åka med häckklipp och annat på tippen och peta ner jordgubbarna i jorden som är vänd, påfylld med kompostjord och aska och ogräsrensad. Jag är bara lite trött och desorienterad.

Ute står stor vargen och säger I'll huff and I'll puff and I'll blow your house away och det är bara några grader. Löven lossnar fler och fler så garageuppfarten är gul av löv, men det är ingen mening att kratta eftersom hängbjörkarna har det mesta kvar att tappa.

Och Petra tror att vi har gnagare i golvet/källartaket för hon tycker att det tassar och rasslar i golvet.

Etiketter: , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

är det kompost som har hunnit bli jord på den tid ni bott där?
eller är det en annans ananasskal som nu är gjord till er jord?

08 oktober, 2007 13:16  
Blogger Jon Söder said...

Det är jord som ingick i husköpet, liksom den överdådigt eleganta om än kanske inte helt praktiska komposten.

08 oktober, 2007 14:12  

Skicka en kommentar

<< Home