tisdag, oktober 09, 2007

Planerade nöjen

En fördel med att gilla musik som det stora flertalet inte gillar eller inte känner till är att det sällan blir fullt. Samma sak gäller om man går på mindre filmer och teaterföreställningar. Om man dessutom är arrangör så är det bara att gå på evenemanget och sälja lite biljettre eller ställa ut stolar eller nåt. En nackdel är att man lär sig att ha noll framförhållning. Det har fungerat bra tills nu. Det här börjar bli den stora bakslagshösten för mig och Petra på kulturfronten. Vi har hittills inte varit ute i tillräckligt god tid för:

Bröderna Lindqvist med vänner och familj - Åsgård sessions. Drygt 20 pers som jammar inom alla möjliga musikstilar. Lät hur kul som helst. 650 platser var slut någon dag innan.

Lasse Winnerbäck på Sporthallen. Jag tros det är i november och vi hörde oss för för någon vecka sedan.

Klungan - Jag är en fågel nu. Klungan, mest känd för Mammas nya kille och Job Andersson mm, är ute på turné. De kommer hit 21 oktober och biljetterna är slutsålda. Dessutom är det en lång kölista på tillbakalämnade biljetter.

Vilken tur att vi ska vara funktionärer på folkmusikfestivalen i Linköping, så vet vi att vi kommer in. Och vad mycket pengar vi sparar på biljetter vi inte köper. Och tid. Och tid är ju också pengar.

Etiketter: , , ,